Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ

SKU :
ST00141
Σετ: 
Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ
Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ
Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ
Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ

Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ

Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ, κρεμαστή με κορδέλες, γάζα, αρωματικό, διάσταση 7,5 x 6 x 3 εκατοστά και βάρος 0,80 γραμ. Τα σαπουνάκια είναι φτιαγμένα από αγνά συστατικά, μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα.Αρθ. πρωτ. ΕΟΦ 42786. Διαθεσιμότητα από 8-15 εργάσιμες ημέρες. Άν κάνετε την επιλογή φτιάξτο μόνος σου, η τιμή αφορά την παραγγελία όλων των υλικών, (εκτός των κουφέτων τα οποία τα παραγγέλνετε ξεχωριστά από την κατηγορία ζαχαρώδη)  ώστε να δεθεί από εσάς. Στην ολοκληρωμένη μπομπονιέρα βάπτισης συμπεριλαμβάνεται και το κόστος 5 κουφέτων. 

Μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι

Είναι μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόταση η οποία θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς, τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας. Μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας. Οι φωτογραφίες της σελίδας μας, αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις του προσκλητηρίου σας με την μπομπονιέρα, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε  οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για τη μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι καρδιά ροζ, κρεμαστή, που βρίσκεται δίπλα από την εικόνα της μπομπονιέρας βάπτισης με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα (30) τριάντα τεμάχια. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο φυσικό μας κατάστημα. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης για τη μπομπονιέρα βάπτισης σαπουνάκι είναι από 8-15 εργάσιμες ημέρες και χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρισης της παραγγελίας σας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK.
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

Price: 
2,39 €
SKU:
ST00141