Μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ

SKU :
F05115
Μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ
Μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ

Μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ

Μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ, κρεμαστό, vintage διακοσμητικά μοτίβα, ανθάκια, εκτύπωση 1 οψης. Διάσταση 9 x 9 εκατ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μπομπονιέρα γάμου. Συνδυάστε με τα προσκλητήρια γάμου twenty2twins. Διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας από 9-15 εργάσιμες ημέρες. Είναι μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόταση που θα αποτελέσει ένα ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Μέσω αυτού θα πάρουν μια γεύση του γούστου σας. Οι φωτογραφίες της σελίδας μας, αποτελούν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας που διαθέτουμε στη φυσική μας έδρα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και οικονομικά προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και ακόμα περισσότερες και ξεχωριστές προτάσεις του προσκλητηρίου σας με την μπομπονιέρα, υψηλής αισθητικής, σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια. Η εταιρεία μας σκοπό έχει να εμπλουτίζει τη συλλογή της με ξεχωριστά αλλά και ποιοτικά προϊόντα με γούστο και πολύ μεράκι για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν καλούμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς, στόxoς μας είναι να καταβάλλουμε  οποιαδήποτε προσπάθεια να σας αφήσουμε ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.

Φόρμα παραγγελίας, κόστος, χρόνοι παράδοσης και αποστολές

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας για το μαξιλαράκι γάμου υφασμάτινο με σχέδιο φλοράλ, που βρίσκεται δίπλα από την εικόνα με τα κατάλληλα στοιχεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα δείγματα μας θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να έρθετε στο φυσικό μας καταστημά. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης για το μαξιλαράκι γάμου είναι από 9-15 εργάσιμες ημέρες και χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρισης της παραγγελίας σας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην διέυθυνση που θα μας υποδείξετε. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ. Εάν θέλετε αποστολή με άλλη εταιρεία επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Paypal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή ALPHA BANK
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

2,55 €