Πακέτο βάπτισης για αγόρι με αντικείμενα που αξίζουν και μένουν στη μνήμη.

πακέτο βάπτισης για νονό με αντικείμενα αξίας

 

 

Η αναζήτηση της ποιότητας είναι μια καθημερινή συνήθεια.

 

Δημιουργήσαμε αυτό το πακέτο βάπτισης για όσους Νονούς και Νονές  θέλουν να περάσει καλά το βαφτιστήρι τους και οι ίδιοι αυτή την όμορφη και γεμάτη χαρά ημέρα . Βασισμένο στην  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ για παιδιά και την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ . Μην ξεχνάτε ότι το μωράκι  τα ρούχα αυτά θα τα φορέσει όλη σχεδόν την ημέρα και θα πρέπει να 'δέσουν' με το κορμάκι του για να μην ταλαιπωρείται . Επίσης η αισθητική θα πρέπει να ταιριάζει με την εκκλησιαστική παράδοση και τις αξίες.

Πατήστε τους σύνδεσμους  για να δείτε αναλυτική περιγραφή και καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά φυσικά και τις τιμές των βαπτιστικών μας ρούχων.

 

Σύνδεσμος:πακέτο βάπτισης Vinteli για αγόρι| πακέτο βάπτισης

 

 

 

 

 

Σύνδεσμος: παπούτσι βάπτισης αγόρι | πακέτο βάπτισης

 

 

 

 

 

 

 

Σύνδεσμός: μαρτυρικό βάπτισης βραχιολάκι | πακέτα βάπτισης

Σύνδεσμος: σταυρός βάπτισης αγόρι| πακέτο βάπτισης αγόρι

 

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΝΑ

 

Τα βαπτιστικά ρούχα

Τα βαπτιστικά ρούχα πρέπει να είναι λευκά, αλλά στους πιο προοδευτικούς ιερείς δεν θα είναι απαγορευτικό και κάποιο άλλο χρώμα, που όμως θα συνδυάζεται μαζί με αρκετό λευκό. Τα μαρτυρικά μπορεί να είναι τα σταυρουδάκια που όλοι γνωρίζουμε, αλλά επιτρέπεται από την εκκλησία να είναι και μια μικρή εικόνα της Παναγίας. Δεν γίνεται όμως να είναι κάποιο άλλο αντικείμενο ή κάτι που να μοιάζει με σταυρό.

Το λάδι της βάπτισης

Εδώ μην το κάνουμε θέμα και δεν είναι κάποια συνταγή  αλλά πρέπει  το λάδι για τη βάπτιση  να είναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο, γιατί αυτό επιβάλει και ο συμβολισμός του στο μυστήριο.

Τι κάνουμε μετά τη βάπτιση

Πρώτα απ’ όλα τα λαδωμένα ρούχα βάπτισης  εσώρουχα, πετσέτες βάπτισης , λαδόπανα βαπτισης  θα πρέπει να τα πλύνετε προσεκτικά σε μια λεκάνη για να κρατήσετε το νερό  και να χύσετε το νερό στις γλάστρες σας ή στον κήπο. Αυτή είναι η πιο πρακτική λύση, αφού αυτό το νερό που περιέχει το λάδι, το νερό και το μύρο από τη βάπτιση του παιδιού, δεν πρέπει να πεταχτεί σε βρώμικο μέρος και εσείς μάλλον δύσκολα θα πηγαίνατε στην εκκλησία, για να το αδειάσετε στο χωνευτήρι, εκεί που αδειάζουν και το νερό από την κολυμπήθρα.

Το παιδί σας δεν θα το πλύνετε για επτά  ημέρες από τη βάπτιση. Δεν θα το κάνετε ολόσωμο μπάνιο, δηλαδή, και δεν θα το λούσετε. Θα το πλένετε βεβαίως τοπικά, όταν το αλλάζετε και όποτε άλλοτε πρέπει.

Είναι δύσκολο το ξέρω, προσπαθήστε όσο μπορείτε. Η δικιά μου εμπειρία κράτησε 8 ώρες αφού ο μικρός στο γεύμα μας ξέφυγε λίγο και έπαιξε με κοντινά χώματα ενός φρεσκοσκαμένου παρτεριού στο εξοχικό..
Εαν όλα πάνε καλά  μετά τά από 7 μέρες που θα το κάνετε μπάνιο η παράδοση λέει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λεκάνη, ώστε και αυτό το νερό να το μαζέψετε για το χύσετε στις γλάστρες ή στον κήπο.

Για τις 3 επόμενες Κυριακές από τη βάπτιση, ο νονός θα πρέπει να πηγαίνει το παιδί στην εκκλησία για τη Θεία Κοινωνία. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν και τη βαπτιστική λαμπάδα για να την ανάβουν. Φυσικά μπορείτε και μάλλον θα θέλετε να είστε κι εσείς μαζί. Επειδή στην πράξη ο νονός πολλές φορές δεν μπορεί να είναι συνεπής με αυτό ή μπορεί να διαμένει σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα, μπορείτε να πάτε μόνο εσείς ή οι παππούδες και γιαγιάδες το παιδί στην εκκλησία για να κοινωνήσει. 

Την τελευταία Κυριακή, θα αφήσετε τη λαμπάδα να καεί στην εκκλησία, έχοντας βέβαια αφαιρέσει κάθε διακοσμητικό στοιχείο της.

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό το άρθρο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με πακέτο βάπτισης η διευκρίνηση, μην διαστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 211 410 10 96  εργάσιμες μέρες και ώρες.